logo.png

Karhuntassu patakintaat

24,90 €

(norm. 29,90 €)
Varastotilanne
16 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Marja- tai sienimetsällä tuntuu välillä siltä kuin joku tuijottaisi. Ja joskus tuijottaakin. Yleensä se on mielikuvitus, joka tekee tepposet. Mutta jos kohtaat karhun, on parempi tietää mitä tehdä. On ehkä hyvä osata leikkiä kuollutta muuallakin kuin näytelmäkerhossa, mutta kaikista paras olisi hipsiä nallen tieltä ja pitää jonkinlaista ääntä, että karhu tunnistaa sinut ihmiseksi. Mulletoi.com haluaa muistuttaa, että kaikista paras biisi on tietysti "Karhunpoika sairastaa". Siinä ei haittaa, vaikka ei ihan pysyisi sävelessäkään. Se nimittäin rauhoittaa melkein kenet tahansa. Paitsi kiimaisen tai pentuettaan suojelevan äkäpussin. Silloin saattaa tulla tarpeeseen paremmat näyttelijänlahjat kuin Salatuissa Elämissä.

Karhuntassu patakintailla kohtaaminen karhun kanssa on kaikista turvallisinta ja kokkaaminen entistä hauskempaa. Paitsi että kintaat ovat todella kätevät ja turvalliset silikoniosiensa ansiosta, ne ovat myös katu-uskottavat. Kysy vaikka karhulta.

Tuoteinfo

  • Paino: 240g
  • Mitat: 16 x 27 cm
  • Materiaali: puuvilla ja silikoni
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi