logo.png

Kärpäsloukku

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

BZZZ kuuluu sieltä ja täältä. Kukapa jaksaisi juosta noiden pirulaisten perässä saalistamassa? Kaikenlaista vehjettä on taatusti kokeiltu ja ehkä lapsityövoimaankin sorruttu. Nyt voit vihdoin eliminoida kärpäset tehokkaasti ja luonnollisesti ilman kemikaalien käryä!

Kärpäsloukun vastustamaton tuoksu houkuttelee ärsyttävät hyönteiset ansaan ja antaa sinulle taas kauan kaivatun rauhan niin pihatöihin kuin lorvimiseenkin! Kärpäsloukussa hyödynnetään luonnollisia ainesosia, yhtään kemikaalia ei siis ole käytetty. Tämän ansiosta voit asettaa ansan juuri sinne missä pikkutuholaiset liikkuvat. Kärpäsloukku on äärimmäisen helppokäyttöinen: aseta syötti, ripusta, nappaa kärpäset ja kun olet saanut loukun täyteen, tyhjennä ja täytä ansa uudelleen. Syötin vaikutus kestää jopa 10 viikkoa ja on tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Huom: käytä biosidivalmistetta huolellisesti!

Tuoteinfo

  • Pakkaus sisältää: 3 kpl kärpäsloukkuja ja syötin
  • Mitat: 11 x 21 cm
  • Paino: 160 g
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi