logo.png

Kätevä polkupyöränvalo

10,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Oi niitä aikoja, kun polkupyöränvalon asentamiseen tarvittiin ainakin viisi insinööriä: yksi ihmettelemään mitä neljä muuta tekee ja sitten lopuksi joku "händymän" fiksasi homman kasaan. Ei ihme, että silloin Suomessa riitti töitä kaikille. Ikäväksemme joudumme nyt toteamaan, että taas tulee polkupyöränvalojenasennusinsinööreille kenkää, sillä tämän valon asennukseen ei tarvita edes sitä händymääniäkään!

Paketti sisältää kaksi osaa: valon ja kiinnikkeen. Kiinnike kiinnitettään fillarin tankoon ihan vaan sormikiristämällä telineen kiristimet. Taskulamppu on ihan tavallinen taskulamppu, toki hyvällä LED-valolla ja alumiinirungolla varustettuna.

Tuoteinfo

  • Koko: 11 x 3 cm
  • Lampun teho: 80 lumenia
  • Tarvitsee 3 x AAA-paristoja (ei mukana)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi