logo.png

Keltuaisen erottelija

7,90 €

Varastotilanne
8 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Elämä ei ole koskaan ollut näin helppoa! Ei edes silloin, kun äitisi maksoi puhelinlaskusi ja puolisosi teki kaikki raskaat työt. Tai edes silloin, kun ensimmäisen kerran voitit lotosta ja jättäydyit määrittelemättömälle lomalle.

Tämän keltuaisen erottajan avulla elämä ei ole enää entisensä. Sotkuista, älyttömän typerää lasista toiseen heiluttelua ei enää tarvitse tehdä. Imaiset vain keltuaisen tällä keltuaisenerottelijalla ja voila! Siinä se on, siinä se makaa! Tulee muuten sitten leipomisistakin ihan oikeanlaisia, kun ei ole ylimääräiset keltuaiset tiellä.

Tuoteinfo

  • Materiaali: silikoni
  • Mitat: 6 x 7 cm
  • Paino: 26 grammaa
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi