logo.png

Kenen pullo? kumilenkit

8,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Paljon ihmisiä koolla, grilli päällä ja seurustelun yhteydessä nautitaan kylmiä juomia pullosta. Kuulostaa hauskalta, vai mitä? Mutta mitä käykään kun jätät pullosi hetkeksi grillin viereen? Joku pöllii sen 'vanhingossa' alta aikayksikön. Ja kun pyydät roistoa tunnustamaan tekonsa, kaikki vain väittävät että heillä on oma pullo kädessään. Jotta iloisesta koollaolosta ei tulisi joukkotappelua, esittelemmekin tuotteen joka pelastaa pihajuhlat ja muut karnevaalit: Kenen pullo? -kumilenkit.

Idea on niin yksinkertainen, että suorastaan naurattaa: Ideana kumilenkki, joka pujotetaan pullon tai tölkin ympäri ja jossa lukee teksti: 'mine'. 'Mine' on englannin kieltä ja tarkoittaa suomeksi 'minun'. Tämä kuminauha pullosi tai tölkkisi ympärillä kertoo, että pullo on todellakin sinun.

Paketti sisältää yhteensä 12 kappaletta erivärisiä kumilenkkejä, joissa kaikissa lukee 'mine'. Lenkit sopivat kaikkiin pulloihin ja tölkkeihin.

Ahneella on tunnetusti kurja loppu... mutta sitä ennen hän voi varata itselleen 12 pulloa merkkaamalle ne helposti Kenen pullo? -kumilenkeillä.

Tuoteinfo

Sisältää 12 kpl lenkkejä
Lenkit ovat uudelleen käytettävissä
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Magisso Design Pullonavaaja kaikkiin ostoksiin (arvo 5,90 €)
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta