logo.png

Kirjavalo

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Saunailta tiedossa ja kaverit alkavat kerääntyä kämpillesi. Pöydällä makaa kirja ja kaverit rupee piikittelemään, että mikä neito se täällä vaan istuu perjantai-iltaa lukien kirjaa. Ensin olet lukutoukka, mutta - BOOOM - kirjasta paljastuu erimakee valaisin. Kirjanörtistä muuntautuu heti sisustusbloggaaja.

Kirjavalosta löytyy neljä eri väriä ja valkoinen. Kun haluat vaihtaa väriä, sulje kirja ja avatessasi sen uudestaan, uusi väri pääsee kukoistukseensa. Jos kirja pysyy punaisena tai vilkkuu punaisena, on patterit lopussa.

Tuoteinfo

  • 3 x AAA Patteria (ei sisälly)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi