logo.png

Kobrasamppanjalasi

21,90 €

(norm. 29,90 €)
Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

No nyt on kysymyksessä sellainen samppanjalasi, että toista vastaavaa ei tule vastaan...no varmasti ei tule! Tässä lasissa on nimittäin kolme metallista muotoiltua Kobra -käärmettä, joissa on todella yksityiskohtaisia kuvioita. Tämä lasi tuo arvokkuutta ja yksilöllisyyttä siitä siemailevalle, se on varma!

Lasi painaa mahtavat 570 grammaa. Se ei ole siis tarkoitettu heiveröisille skumpan juojille. Ruista pitää olla ranteessa ainakin kohtuullisesti. Vastineeksi painolle saa uskomattoman kauniisti muotoillun lasin, joka on täynnä hienonhienoja yksityiskohtia.

Kobrasamppanjalasi on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kyllästyneitä tuikitavallisiin skumppalaseihin ja jotka haluavat maustaa elämäänsä erikoisilla esineillä.

Tuoteinfo

  • Koko: 24 x 8 cm
  • Materiaalit: lasi ja metalli
  • Käsinpesu
  • Mahtavan upea

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi