logo.png

Punainen Minijääkaappi

69,00 €

(norm. 79,00 €)
Varastotilanne
12 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Laiskuuden optimointi on ihanaa. Ja parasta mielestämme on kun voit välttää turhaa vaivaa ja hikoilua jonkin käytännöllisen ja hauskan laitteen avulla. Minijääkaappi kuuluu ilman muuta tällaisten tuotteiden kategoriaan, sillä sen ansiosta sinun ei enää tarvitse juosta jääkaapille TV-ohjelman mainostauolla tai voit korkata työpaikallasi viileän virvoitusjuoman nostamatta takamustasi työtuolistasi. Tämän lisäksi minijääkaapin kirkkaanpunainen väri ja hauska muotoilu herättävät hilpeyttä.

Miten minijääkaappi sitten toimii? No, se toimii sähköllä! Laitat töpselin seinään ja sillä siisti. Koska minijääkaappi on nimensä mukaisesti varsin näppärän kokoinen ja tästä syystä helposti mukana kuljetettava (kaapin päälle on jopa muotoiltu kuljetuskahva), siinä on mahdollisuus virran ottamiselle auton tupakansytyttimestä. Voit siis käyttää minijääkaappia autossasi!

Minijääkaapin nimi on sikäli harhaanjohtava, koska laite itse asiassa toimii myös lämmittimenä. Lämmitin ei riitä siihen, että voisit paistaa sillä pitsoja, mutta se riittää hyvin esimerkiksi ruuan lämmön ylläpitämiseen. Minijääkaappi on siis myös minilämpökaappi. Ja lämpökaapilla käyttömahdollisuuksia on tietenkin taas miljoonia alkaen hampurilaisen lämmön ylläpitämisestä sen oikeaa syömishetkeä varten.

Minijääkaappi - yksi kaappi, kaksi käyttötarkoitusta.

Huom! Sivukuvasta poiketen, Mulletoi.comin Minijääkaapissa ei ole hyllyä.

Tuoteinfo

  • koko: 26 x 19 x 28 cm
  • Kaapin sisätilavuus: 4 litraa (kaappiin mahtuu esim. 6 x 0,33 litran tölkkiä) 14 x 14 x 21 cm
  • Paino: 1,9 kg
  • Jäähdytyskapasiteetti: 15-18 celcius -astetta eli kaappi viilentää sisätilan 15-18 astetta ympärillä vallitsevaa ilmaa viileämmäksi
  • Lämmityskyky: kaappi lämpenee +65 celsius -asteeseen ulkopuolen lämpötilan ollessa +25 celsius-astetta
  • Jäädytys/lämmitys -tekniikasta johtuen kaapista kuuluu tietokoneen tuulettimen kovuinen hurinaääni kun laite on päällä
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja