logo.png

Kooma lautapeli

39,00 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Kooma lautapeli on hulvaton. Juomapelien ykkönen tai ainakin kärkisijoilla. Peli kuljettaa pelaajat etkojen, juomapelin, baarikierroksen, jatkojen ja kotimatkan kautta maaliin. Matkan varrella päästään tekemään erilaisia tehtäviä ja vastaamaan todellakin punastuttaviin kysymyksiin. Pelissä on neljä erilaista korttipakkaa, jokaisessa 30 korttia: tehtäviä (DO!), kysymyksiä (WHAT?), salatehtäviä (SHH!), peliporukkaan liittyviä kysymyksiä ja tehtäviä (WHO?). Etenkin salatehtävien suorittaminen saa aikaan paljon hämmennystä kanssapelaajissa.

Reitin loppupuolella olevan nakkikioskin lähistöllä on syytä olla varuillaan. Sieltä nimittäin löytyy lasi, johon matkan varrella on kaadeltu erilaisia juomia sekaisin (olut-kermalikööri-punaviini-sitruunavodka-salmari ei välttämättä maistu hyvältä). Joku onneton pelaaja joutuu siis koko litkun juomaan. No, riittää siitä iloa ainakin muille!

Pelissä on yhdistelty tuttuja, ihmisiä vuosia viihdyttäneitä juomapelitehtäviä, mutta se tarjoaa myös paljon uutta ja virkistävää puuhaa iltojen iloksi. Kooma on myös loistava jäänmurtaja, mikäli pelaajat eivät ennestään tunne toisiaan. Luvassa on joka pelikerralla erilainen takuuhauska kokemus, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tuoteinfo

  • Pelaajien määrä: 2+ (toimii parhaiten 4-8 pelaajalla, mutta mikään ei estä pelaamasta esim. 15:llä pelaajalla)
  • Kieli: suomi ja englanti
  • Kesto: Pakkauksessa lukee 2h+, rankoissa testi-illoissamme peli on viihdyttänyt 3-5 tuntia.
  • Ikäraja: 18v
  • Kortit: Pelissä on neljä erilaista korttipakkaa, jokaisessa 30 korttia:- tehtäviä (DO!),- kysymyksiä (WHAT?), - salatehtäviä (SHH!), - peliporukkaan, liittyviä kysymyksiä ja tehtäviä (WHO?)
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja