logo.png

Kristallisuolalamppu

32,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Maapallomme pinta-alasta 70% on meriä. Kun miljoonia vuosia sitten Intian mannerlaatta törmäsi Euraasian mannerlaattaan, niiden välillä ollut merialue pieneni ja lopulta aurinko haihdutti veden. Merivedestä jäljelle jäänyt suola jäi puristuksiin törmäyksen seurauksena syntyneen Himalajan vuoriston alaosiin miljooniksi vuosiksi. Puristuksen aiheuttaman mahdottoman suuren paineen seurauksena luonnonsuolan rakenne kristallisointui. Kristallisoitunut suola on rakenteeltaan kovaa.

Tämä Kristallisuolalamppu on valmistettu 100% aidosta luonnon kristallisuolakimpaleesta (salt crystal), joka on kaivettu jopa yli 400 metrin syvyydestä Himalayan lähettyviltä. Jokainen lamppu on muotoiltu käsin. Kristallikimpaleen sisälle on kaiverrettu onkalo, jonka sisälle on sijoitettu lamppu. Lampun valo kuultaa suolan läpi oranssin ja pinkin värisenä.

Tämä lamppu on ehdottomasti täydellinen lahja kaikille geologeille ja muille maatieteestä ja kivistä kiinnostuneille. Ai niin, tämä on sitten kunnon kamaa, sillä lamppu painaa 6 kiloa.

Tuoteinfo

  • Koko: 24 x 18 cm
  • Materiaali: Kristallisuolaa
  • Lampun polttimon voi helposti vaihtaa
  • Lampussa on puujalusta
  • Toimii verkkovirralla

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja