logo.png

Lemmenleikki -tikkari

14,90 €

Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tiedät varmasti sen tunteen, kun et saa sanaakaan sanotuksi ihastuksesi edessä? Tai et tiedä mitään kukista, joita kaikkien romantiikan sääntöjen mukaisesti pitäisi edes ainakin silloin tällöin sille toiselle osapuolelle ojentaa?

Tällä jättitikkarikombolla voi jopa hiljentää räpättävän tyttöystävän/poikaystävän tai yllättää ventovieraan (arvaa millä näistä vaihtoehdoista?). Toki on myös mahdollista, että haluat oikeasti ojentaa nämä romanttisena eleenä kukkien sijaan. Hyvin epätodennäköistä tosin, koska jos oikein laitetaan mielikuvitus laukkaamaan, niin näiden käyttötarkoitus on rajaton! Näin vapaasti suomennettunahan tikkareissa lukee: "I Bloody Love You = Rakastan sua verisesti!" "Damn You're Fine = Hitto mikä kinkku!" "Let's Fuck = Pannaan menemään!"

Kuten saajien ilmeet, niin myös tikkareiden maut ovat varmasti mieleenpainuvat. Nämä kolme tikkaria ovat mauiltaan kirsikka, mansikkajuustokakku ja suolattu karamelli. Suurin todennäköisyys onkin, että nämä päätyvät omaan suuhun.

Tässä siis kolme romanttista (tai vähemmän romanttista, riippuu kuinka perverssi on romantiikan taju) tikkaria unohtumattomiin hetkiin! Ime itse tai anna muiden imeä!

Tuoteinfo

  • Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, vesi, +/- omenahappo, kirsikka -aromi, suolattu karamelli -aromi, mansikka juustokakku -aromi ja väriaineet E102, E122, E129, E155 ja E171
  • Käsintehtyjen tikkareiden maut: I BLOODY LOVE YOU – kirsikka, DAMN YOU'RE FINE – suolattu karamelli, LET'S FUCK – mansikkajuustokakku
  • Tikkarin koko: 9.5cm(L) x 24cm(P) x 3cm(S)