logo.png

Lemmikin GPS-träkkeri

94,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ai perhana, taas se Musti pääsi karkuun? ja Misse on missä lie! Ei tässä muu auta, kun lähteä metsään rämpimään ja etsimään niitä karvakorvia. Kuulostaako tutulta?

Ota avuksi Lemmikin GPS-träkkeri. Träkkeriä voi käyttää myös tietenkin mihin tahansa muuhun asiaan, jonka sijainnin haluat tietää. Piilota puolison laukkuun ja seuraa missä hän liikkuu baari-iltana. Tästä ei kuitenkaan kannata jäädä kiinni... Voi loppua suhde lyhyeen! Tai jos haluat tietää missä lapsi menee koulumatkalla, onnistuu sekin tämän träkkerin avulla. Träkkeri sopii hyvin koirille, mutta voi olla melko kookas kissoille. Isommille kissoille saattaa sopia, jos laittaa valjaisiin kiinni, mutta kaulapantaan voi olla hieman iso.

Erikoisen upean tästä laitteesta tekee tämä seuraava toiminto - Laitteeseen voi asettaa jopa 10 aluetta, joihin saapuessa tai poistuessa, träkkeri ilmoittaa. Esim. kun lapsi saapuu kouluun, tyttöystävä lähtee tietystä baarista, tai Musti poistuu pihalta. Träkkeri toimii myös hätätilanteissa. Laitteen voi antaa lapselle tai isovanhemmalle. Yhden napin painalluksella, laite lähettää hätäkutsun ja sijainnin puhelimen appiin.

Käyttö on helppoa. Laite on helppo yhdistäää puhelimeen QR-koodin avulla. Kiinnitä träkkeri kaulapantaan, reppuun, pyörään tai auton hanskalokeroon, riippuen mitä haluat seurata. Pääset seuraamaan träkkerin menoa puhelinaplikaation avulla. Träkkeri käyttää GPS-signaalia, mutta jos signaalia ei ole saatavilla, laite alkaa käyttämään mobiiliverkkoa. Laite aktivoituu vain liikkeessä tai appin kautta, mikä säästää laitteen akkua. Akku ladataan mukana tulevalla USB:llä ja akku kestää jopa 7 päivää. Laitteessa on micro-muistikortille paikka ja laite säästää sijainnit 3 kuukautta.

Tuoteinfo

  • Mitat: 7,9 x 4 x 2 cm
  • Paino: 40 g
  • Vedenkestävä
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin