logo.png

Like a Boss -muki

14,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Pomo ei välttämättä ole se, joka istuu pöydän päässä. Eikä se joka koviten huutaa ja niskojaan nakkelee. Rohkene ainakin sinä olla eri mieltä ja näyttää, että se ainoa oikea #bosslady tai #bossman istuu tässä.

Tällä dollarin merkillä varustetulla mukilla asia tulee taatusti selväksi. "Like a boss" teksti tarkoittaa siis sitä, että teet kaiken "kuten pomo tai päällikkö", joten sehän tarkoittaat, että olet pomo. Johan sen typeryskin tietää.

Tuoteinfo

  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 350 ml
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi