logo.png

Maglite XL200 LED taskulamppu

79,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ne jotka tietävät taskulampuista jotain, tietävät että maglite on kovaa kamaa. Nyt Magliten insinöörit ovat tehneet jotain aivan holtitonta: He nostivat taskulampun ominaisuudet ihan uudelle tasolle. Tulevaisuuden taskulampun nimi on XL200.

MagLite LED XL200 -käsivalaisin on suunniteltu uudenlaisella ajattelutavalHelppokäyttöisellä QuickClick kantakytkimellä virta menee päälle ja pois normaalisti yhdellä painalluksella. Painamalla useamman kerran voidaan valita toiminnot myös täydellisessä pimeydessä: 1 painallus: Huipputeho (kirkkaussäädöllä)

2 painallusta: Huomiovilkku (nopeussäädöllä)

3 painallusta: Nite Lite yöpöytä/asentajatoiminto joka polttaa valaisinta 8% säästöteholla ja kun valaisinta liikautetaan se syttyy valittuun tehoon käyttöä varten. Kun valaisin lasketaan jälleen alas, se vaipuu takaisin energiansäästötilaan.

4 painallusta: Morsetustoiminto

5 painallusta: S.O.S hätävilkku (kirkkaussäädöllä) hleveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

Virtakytkimen lukitusmahdollisuus ehkäisee valaisimen syttymisen vahingossa. Voidaan käyttää myös kynttiläasennossa. Viimeksi käytetyn tason muisti.

Maglite 200XL on taskulamppu suoraan tulevaisuudesta.

Tuoteinfo

  • Koko: 12,1 x 2,5 cm
  • Tarvitsee 3 x AAA-paristoja
  • Suorityskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valon kantama 138 m, valovirta 172 lumenia, valon voimakkuus 4737 candelaa.
  • Paloaika 2h 30min - 218h (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä tehosta jäljellä)
  • Iskunkestävä 1m, roiskevesitiivis
  • Lentokonealumiinia, anodisoitu sisä- ja ulkopuolelta korroosionkeston parantamiseksi.
  • Paino 104g paristoilla, 59g ilman
  • Takuu 10 v.
  • Huoltopalvelu Suomessa
  • Ei polttimonvaihtotarvetta
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi