logo.png

Magneettinen Kirjaintaulu

13,90 €

Varastotilanne
17 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Retro on tullut jäädäkseen, kukapa olisi uskonut! Tällaisia kirjaintauluja löytyy usein kerrostalojen sisääntulosta, mutta nyt voit kiinnittää sellaisen jääkaappisi oveen. Kirjaimet kiinnittyvät pienillä tapeilla tauluun ja sanojen muuttaminen käy helposti, välillä ehkä liiankin helpoti, joten ole varoillasi, ettei kukaan mene muuttamaan lauseitasi (kaksimielisia sanoja on ihmeen kaupalla löytynyt myös kerrostalojen kirjaintauluista)

Retrotyylinen Kirjaintaulu kiinittyy vahvalla magneetilla esimerkiksi jääkaapin oveen. Kirjoita muistutuksia, ostoslista, tervehdyksiä tai hauskoja lauseita itsellesi tai perheesi iloksi 350 eri kirjaimella ja numerolla. Taulu on A5-kokoinen.

Tuoteinfo

  • Yli 350 eri kirjainta ja numeroa!
  • Mitat: 21 x 15 cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi