logo.png

Mahamakkara muffinssivuoka

19,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

"Muffin top" tai mahamakkara, kuten suomessa sanotaan, on komea lisä miehen tai naisen vartalolla ja se asettuu kireiden housujen tai hameen päälle kauniisti ja muffinimaisesti.

Tällä muffinssivuoalla saat taatusti juhlien makeimmat naurut. Silikoninen muffinssivuoka näyttää kireiltä farkuilta ja niinpä muffinssien kohotessa, muffinssitaikina saa koko komeuden näyttämään mahamakkaroilta, jotka lepäilevät vyön päällä. Kyllä leipominen on hauskaa ennen ja jälkeen! Sillä sitten muutamat pellilliset muffinsseja popsittuasi, on mukava katsella omaa ihanaa maharöllykkää!

Tuoteinfo

  • Sisältää: 4kpl muffinssimuotteja
  • Mitat: 5 x 6 cm
  • Materiaali: silikonikumi
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi