logo.png

Megaiso benji-setti trampoliiniin

189,00 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Yhä ylös yrittää...taivaisiin hän y-yy-ltää! Laulu on lasten leikkiä, niin myös hyppiminen. Suomessa trampoliini on sama asia kuin uima-allas jenkeissä: jokaisesta pihasta on löydyttävä vähintään yksi. Tästä syystä trampoliinilla pomppimista voidaan pitää urheiluna - siis koska uimistakin pidetään, joten varustelun täytyy olla sen mukainen. Trampoliini kun sellaisenaan on aika nopeasti kulunut juttu, ja jos ei ponnistusvoimaa löydy tavan talliasta enempää niin noloksihan se käy nopeasti.

Kovin juttu nyt ja ehkä ikinä onkin trampoliiniin asennettava benji-setti, jonka avulla voi hypätä yhä korkeammalle. Helppo kiinnittää, turvallinen pomppia! Ei todellakaan taida jäädä vain lasten käyttöön...

Tuoteinfo

  • Korkeus 610cm, leveys 475cm.
  • Soveltuu 396-457cm trampoliineille.
  • Painoraja:100kg

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi