logo.png

Merenneitopeitto, magenta

19,90 €

(norm. 31,90 €)
Varastotilanne
18 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Toteuta villeimmät unelmasi! Ei, emme puhu missään nimessä halustasi kilpailla gladiaattoreissa, tatuoida jalkaasi TIS-suomi tatuointi tai osallistua venäläisen tuotantoyhtiön tosi tv-mittelöihin.

Yllätä itsesi tai kaverisi tällä jo aiemmin somessa hitiksi nousseella Merenneito-peitolla. Sillä miksi olla prinsessa, kun voit olla merenneito. Hymyilyttää taatusti, ostit sitten itselle tai lahjaksi. Tuotteen värinä magenta.

Tuoteinfo

  • Materiaali: polyakryyli
  • Mitat: 180 x 90 cm
  • Väri: magenta
  • Pesuohje: pese erikseen ennen ensimmäistä käyttöä. Voidaan pestä pesukoneessa alhaisessa lämpötilassa ja kuivausrummussa. Älä pese vilttiä vaatteiden kanssa, jossa on vetoketjuja tai muita mahdollisesti teräviä osia
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi