logo.png

Minikela ja vapasetti

69,90 €

Varastotilanne
5 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kun etsit jotain hieman kookkaampaa kuin Kynävirveli, mutta et kuitenkaan missään nimessä halua täysikokoista ammattikalastajan tuhatjayksieuroa maksavaa kalastussettiä, on valintasi Mulletoi.comin Minikela ja -vapasetti. Se on kooltaan pieni (aidosti pieni), mutta silti erittäin toimiva.

Aloitetaan vavasta: Vapa on alumiiniputkessa oleva lasikuituvapa, jossa on seitsemän teleskooppimaisesti kasautuvaa putkea. Vapa vie kasattuna tilaa vain vajaa 25 cm ja kiitos alumiinikotelon, se ei pääse vahingoittumaan. Sitten jatketaan kelalla: Kela on kuulalaakeroitu avokela, jossa on säädettävä jarru sekä eteen/taaksepäin kelaus -valitsin. Lisäksi kelan kammenpuolta voi vaihtaa (oikea tai vasenkätinen). Kelaa käytetään aivan kuten muitakin avokeloja.

Kun vielä kerromme, että paketin mukana tulee kolme lippauistinta, 25 metriä 2,5 kg vetoa kestävää siimaa, pussukka kelalle ja että koko komeus on pakattuna hienoon lahjalaatikkoon (samettisisältö), alkaa kaikkien kalamiesten ja -naisten silmät vilkkumaan innosta.

Nyt tämä setti ostoskassiin ja kalastamaan kuin olisit jo.

Tuoteinfo

  • Koko: kela: 10 x 9 cm, vapa: 22 cm (kasattuna) ja 135 cm (avoinna)
  • Paketti sis. kelan, vavan, 3 uistinta, 25 m siimaa ja kelapussukka

Asiakkaiden suusta