logo.png

Ministrobo 25

17,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Näkyy, ei näy, näkyy, ei näy, näkyy... Siinä lyhyt kuvaus minkälaisen efektin strobo tuo huoneeseen. On toki selvää, että ne joilla ei ole tyylitajua tai ovat muuten vaan aivan noloja, pyrkivät jäljittelemään strobo-efektiä räppäämällä kattovalojen katkaisinta nopealla tahdilla. Tulos ei vaan mitenkään pääse lähellekään tämän sangen edullisen, mutta niin pirun tehokkaan Ministrobon huimaa valon välähdystehoa.

Strobo toimii verkkovirralla ja on heti käyttövalmis. Valon välähdysnopeutta voi säätää strobon takaa hyvin helposti. Välähdysnopeus on 1-10 välähdystä/sekunnissa. Maksiminopeudella valo siis välähtää varsin tiuhaan tahtiin. Kyseinen kapistus sopii erittäin hyvin tunnelmannostattajaksi esim. lauantai-illan kotidiscoiluun tai muuten vaan rattoisaksi kotivaloksi niille, jotka eivät jaksa siivota ja siksi kaipaavat valoa, joka valaisee vain hetken aikaa kerrallaan.

Alla olevasta mahtavasta videopätkästä voi todella todeta, että strobovalon ollessa päällä, välillä on ihan valoisaa ja välillä taas pimeää.

Tuoteinfo

  • Koko: 13 x 10 x 6 cm
  • Teho: 20W
  • Toimii verkkovirralla
  • Säädettävä valon välähtämisnopeus
  • 1-10 välähdystä sekunnissa
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja