logo.png

Ministrobo 25

17,90 €

Varastotilanne
11 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Näkyy, ei näy, näkyy, ei näy, näkyy... Siinä lyhyt kuvaus minkälaisen efektin strobo tuo huoneeseen. On toki selvää, että ne joilla ei ole tyylitajua tai ovat muuten vaan aivan noloja, pyrkivät jäljittelemään strobo-efektiä räppäämällä kattovalojen katkaisinta nopealla tahdilla. Tulos ei vaan mitenkään pääse lähellekään tämän sangen edullisen, mutta niin pirun tehokkaan Ministrobon huimaa valon välähdystehoa.

Strobo toimii verkkovirralla ja on heti käyttövalmis. Valon välähdysnopeutta voi säätää strobon takaa hyvin helposti. Välähdysnopeus on 1-10 välähdystä/sekunnissa. Maksiminopeudella valo siis välähtää varsin tiuhaan tahtiin. Kyseinen kapistus sopii erittäin hyvin tunnelmannostattajaksi esim. lauantai-illan kotidiscoiluun tai muuten vaan rattoisaksi kotivaloksi niille, jotka eivät jaksa siivota ja siksi kaipaavat valoa, joka valaisee vain hetken aikaa kerrallaan.

Alla olevasta mahtavasta videopätkästä voi todella todeta, että strobovalon ollessa päällä, välillä on ihan valoisaa ja välillä taas pimeää.

Tuoteinfo

  • Koko: 13 x 10 x 6 cm
  • Teho: 20W
  • Toimii verkkovirralla
  • Säädettävä valon välähtämisnopeus
  • 1-10 välähdystä sekunnissa

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi