logo.png

Mocoro Robot pölynlakaisurobotti

37,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Kaikenmaailman insinöörit kehittävät jatkuvasti robotteja. Koska ihmisluonteen ehkä yksi vallitsevimmista ominaisuuksista on laiskuus, on selvä että robotteja kehitetään juuri ei niin miellyttävien ja paljon hikityötä vaativien tehtävien suorittamiseen. Mielestämme juuri tämän tyyppisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi tuskallinen ja epämiellyttävä pölynlakaisu.

Markkinoilla on vaikka kuinka paljon erilaisia pölynimurirobotteja. Niiden toimivuus ja ominaisuudet ovat kuitenkin mielestämme hieman kyseenalaisia. Taas kerran insinöörit ovat kehittäneet roboteille ominaisuuksia, joita keskivertokuluttaja ei tarvitse. Tällaisia ovat mm. huoneen koon automaattinen laskeminen ja itsekseen takaisin lataamispisteeseen hakeutuminen (lähde: Mulletoi.comin työntekijöiden paneelikeskustelu aiheesta: yleisimmät pölynimurirobottien turhimmat ominaisuudet). Selityksenä miksi juuri nämä ovat turhia ominaisuuksia kuultiin muun muassa: "Miksi minua kiinnostaa, tietääkö robotti kuinka iso huone sen on imuroitava? Ei minua stressaa robotin työmäärä" ja "jos robotti hakeutuu itsestään laturiin, joka on esim. olohuoneessa, niin sehän on koko ajan tiellä ja siihen kompastuu kaikki. Ei se osaa kuitenkaan avata kaapin ovea ja mennä sinne latautumaan".

Nyt Mulletoi.com tarjoaakin robotin, joka on suunniteltu kuluttajan, tässä tapauksessa tylsän elämän vihollisen, tarpeita ajatellen. Pölynlakaisurobottimme ei käytännössä osaa mitään muuta kuin pyöriä huonetta ympäri täysin käsittämättömässä järjestyksessä samalla lattiaa micromopaten. Ja kyllä, luit oikein, robottimme ei imuroi, se lakaisee. Robotin ympärillä on pestävä mikrokuituliina, johon villakoirat ja muut pölyjutut jäävät jumiin.

Robotti ei sisällä viimeisintä Piilaaksossa suunniteltua huipputekniikkaa. Se ei osaa hakeutua laturiin paristojen loppuessa, eikä sen kulkemista voi rajoittaa magneettiseinillä. Robotti osaa sen sijan sammuttaa itsensä 15 minuutin pyörimisen jälkeen. Taitaa itsekin tajuta, että eihän päättömässä pyörimisessä ole mitään järkeä! Mocoro ei myöskään mittaa huoneen kokoa. Robotti kuitenkin osaa välttää, tai oikeastaan kiertää, tielle tulevat esteet sen suorastaan nerokkaan epäkeskopyörän avulla. Se pyörii kunnes pääsee eteenpäin. Vähän niinkuin sitkeät suomalaiset, jotka menivät kuulema joskus siitä harmaasta kivestä läpi.

Jotain ihastuttavaa ja sympaattista tässä mielestämme lähinnä megasuurelta pellehermanninkarvanenältä näyttävässä laitteessa kuitenkin on. Luultavasti kyseessä on inhimillinen tunnereaktio nimeltä sääli.

Ai niin, tämä on sitten samalla myös maailman paras kissojen lelu. Saa mirrit sekoamaan. Testattu on. Miau!

Tuoteinfo

  • Koko: 12 x 12 x 12 cm
  • Tarvitsee 3 x AA-paristoja (ei mukana)
  • Pyyhkii pölyjä, ehkä
  • Pyörii holtittomasti
  • Liina on pestävissä

Asiakkaiden suusta