logo.png

Mr Afro nenä- ja korvakarvatrimmeri

12,90 €

Varastotilanne
5 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ei ole cool, että karvat sojottavat korvista tai kärsästä. Ei myöskään ole cool myöntää, että ajelee korva- ja/tai nenäkarmat. Aika paha dilemma. Onneksi Mr Afro hoitaa ongelman. Mr Afro on kaikkien punavuorelaisten hipstereiden hyväksymä ja jopa tukkimiesjäbätkin diggailevat. On siis ihan ok ajella korva- ja nenäkarvoja Mr Afrolla. Se on jopa nyt muotia, ainakin jos meiltä kysytään. Ja vaikka ei edes kysyttäisi, se on silti.

Mr Arfo hoitaa homma kuten pitääkin, muita teknisiä selityksiä ei tarvita. Shave on man!

Tuoteinfo

  • Koko: 16 x 6 cm
  • Tarvitsee 2 x AAA-paristoja (ei mukana)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi