logo.png

Naattipanta

39,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Muutaman aivotärähdyksen jälkeen tietää, ettei niin enää voi jatkua! Teräviä kulmia väistellessä sotkeutuu jo helposti omiin jalkoihinsa ja löytää päänsä jälleen kerran paketista. Liikenteen hurjapäät äkkijarrutuksineen ja ympärillä höyryävä melusaaste takaavat, että pää on sekä fyysisesti että henkisesti koetuksella. Kuitenkin olisi oltava skarppina töissä tai luennolla. Onneksi mulletoi.com auttaa!

Tässäpä yksi parhaimpia keksintöjä ikinä! Naatipanta kulkee helposti mukana ja on kevyt. Tyynyä voi käyttää niskatukena, unimaskina tai pään ympärillä tyynynä torkkuessa -esimerkiksi itseasiassa vaikka siellä luennolla. Erinomainen julkisen liikenteen käyttöön, sillä unimaskina päässä käytettäessä täytteen kevyet mikrorakeet eristävät myös taustamelua!

Tuoteinfo

  • Materiaali: 95 % viskoosia, 5% elastomeeri
  • Täyte: Micro polystyreenikuulia
  • Mitat: 31.5 x 16.5 x 10 cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi