logo.png

Naattiräpylä

29,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Oletko ihan naatti? Milloin olet ajatellut seuraavan kerran naattia niin kuin viimeistä päivää? Ei tarvitse diagnosoida itselleen mitään nukahteluun liittyvää sairautta vain sen takia, että yksinkertaisesti nukkuminen on ihanaa. Ja joskus, ilman mitään sen kummempaa syytä, sitä harjoittaa myös ahkerasti. Työpaikalla, kaupan pakasteosastolla, kesken intiimin kanssakäymisen...kuka näistä pitää kirjaa? Kaikista pahinta torkkujen jälkeen on kuitenkin se jomotus niskassa, joka tuntuu häntäluussa asti. Kunpa olisi olemassa joku selvä ratkaisu tähänkin ongelmaan?

Tämän valloittavan Naattiräpylän materiaali on niin ulkoa kuin sisältä erittäin miellyttävää materiaalia. Niska on hyvin tuettu ja pitää niskan mukavassa asennossa ilman, että asento on luonnoton. Tyynyn voi laittaa kyynärpäähän, käsivarteen tai käteen. Näin nukkumisasento on aina mieluisa ja nukkumisvaihtoehtoja on monia. Kevyt ottaa mukaan matkalle, kulkee siis oikein mukavasti joko laukussa tai valmiina kädessä! Eikun naattimaan!

Tuoteinfo

  • Ulkomitat: 25 x 17 x 8 cm
  • Sisämateriaali: 95 % viskoosia, 5 % elastaania, ulkomateriaali: polyesteri/puuvillasekoitus
  • Paino: 0.1-0.2 kg
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi