logo.png

Nallekarkkituoli

34,90 €

(norm. 39,90 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Meistä jokainen on joskus syönyt nallekarkkeja. Jos et ole, siirry vaan ihan suosiolla seuraavaan tuotteeseen, sillä tämä tuoli ei ole sinua varten.

Mulletoi.com päätti ottaa näitä heti myyntiin, kun tällaisesta tuli ostajallemme tietoa. Näiden on pakko olla hittejä. Varmasti ovat. Toki heti alkuun mainitsemme, että tuolit eivät ole tehty nallekarkeista. Voisivat olla vähän tahmaisia istua. Tuoli on puhallettava.

Koko sopii aikuiselle ja Mulletoi.com toimiston "loungessa" nämä ovatkin jo käytössä. Tuolissa on pumppu mukana ja täyttämine käy käden käänteessä tai jalan vispatessa.

Tuoteinfo

  • Koko: riittävän iso aikuiselle
  • Ilmatäytteinen

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi