logo.png

NASAn Avaruusjäätelövoileipä

5,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Jäätelöstä ja ennen kaikkea jäätelövoileivistä pitävät kaikki. Ainakin astronautit. Hei eivät voi elää ilman, edes avaruudessa. Tämän tiedämme siitä, että NASA kehitti astronauteilleen jäätelöä, jota he voivat syödä avaruuslennoilla. NASAn jäätelössä pitää olla jotain erikoista. Mitä tässä on?

Miten NASA sen tekee: jäätelö laitetaan sellaiseen paineeseen, että siinä oleva vesi muuttuu kiinteästä kaasuksi ja sitten eines laitetaan vacuumiin. Tämän jälkeen jäätelö jäädytetään, kunnes vesi kristallisoituu. Lopuksi jäätynyt vesi dumpataan ulos ja homma on siinä. Vacuumin ja eikun kaupan hyllylle... tai siis Mulletoi.comin varastoon.

Nyt kun tekniikka on hallussa, niin kysytään sitten miltä tämä maistuu? Jäätelöä se on! Kun laitat tätä suuhusi, suussa olevat nesteet aktivoivat maut ja uskomatonta kyllä, maku on kuin amerikkalaisessa hieman ylimakeassa jäätelövoileivässä.

Tuoteinfo

  • Sisältää: Maitojauhe, vaniljauute, sokeri, maissisiirappi, vehnä, rasvahappoja (MONO & DIGLYCERIDE) , guaraana, karrageeni, kalsiumsulfaatti, makuaineet: suklaa, vanilja, väriaineet (karamellivärit)
  • Paino: 28 g
  • Säilyvyys: säilyy useita vuosia
  • Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää

Asiakkaiden suusta