logo.png

Nutri Works Pure Carbs hiilihydraattilisä, 1 kg

6,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nutri Works Pure Carbs on maustamaton, pelkästään maltodekstriiniä sisältävä hiilihydraattilisä pitkäkestoisen treenin tueksi. Maltodekstriini on hyvin nopeaa hiilihydraattia, jota valmistetaan tärkkelyspitoisista kasveista, kuten maissista, pilkkomalla tärkkelystä hydrolyysin avulla. Sitä käytetään hiilihydraatin lähteenä etenkin palautusjuomissa. Maltodekstriini sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja, joissa glukoosiyksiköt ovat liittyneet toisiinsa ketjuiksi. Ketjujen pituus vaihtelee. Niissä voi olla yksi, kaksi, muutama tai jopa 17 glukoosiyksikköä. Maltodekstriini on mautonta. Soveltuu erinomaisesti kestävyys- ja pitkänmatkanurheilijoille, mutta myös kuntoilijoille. Laktoositon, gluteiiniton, hiivaton ja soijaton.

Maahantuoja, markkinoija: Nutrimarket Oy

Tuoteinfo

  • Käyttötarkoitus: Energianlisäykseen urheilijoille ja kuntoilijoille.
  • Suositeltu vuorokausiannos: Sekoita 1 mitallinen (noin 30 g) jauhetta 2 desilitraan vettä ja juo tarvittaessa hiilihydraattien tarpeeseen.
  • Ravintosisältö:Per 100 g: Energia 1632 kJ / 384 kcal, Rasva 0 g (josta tyydyttynyttä 0 g), Hiilihydraatit 96 g (josta sokereita 4 g), Ravintokuitu 0 g, Proteiini 0 g, Suola 0 g.
  • Ainesosat: Maltodekstriini (maissista)
  • Brändi: Nutri Works
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin