logo.png

OBH Nordica Sensation Epilaattori silkkisäärille

89,90 €

(norm. 94,90 €)
Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kesä tulee. Helmat lyhenee ja vaatteet vähenee ja .... Sheivausaika on täällä. Hoida homma kerralla pois pidemmäksikin aikaa ja epiloi sääret silkkiseksi ja nauti kesästä!

Skin Respect -teknologia parantaa liukumista ja vähentää ihon ärsytystä epiloidessa. Epilaattorissa on kaksi nopeusasetusta, ja paketti sisältää neljä lisätarviketta: epilointipään, ajopään sekä varusteet herkkiä bikini- ja kainaloalueita varten. Akun kanssa laitteen käyttöaika on 40 min. Laite on 100% vedenkestävä.

Tuoteinfo

  • Sisältää: Epilointipään, ajopään sekä vartusteet bikini- ja kainaloalueille.
  • Akku: 40 min
  • Brändi: OBH Nordica
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi