logo.png

Oman moottorin rakennussarja

51,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Moottori on mielestämme yksi ihmiskunnan hienoimpia keksintöjä. Jokainen tietää, että moottorit syövät polttoainetta ja ne ovat metallia, mutta mitä muuta? Kampiakseli, sytytystulppa, lohko, iskutilavuus, suorasuihkutus... mitä nämä termit tarkoittavat ja ennen kaikkea miten ne liittyvät moottoriin? Niin juuri, näihin kysymyksiin emme osaa vastata, mutta tämä moottorin kasaussetti osaa!

Setti sisältää yli 100 osaa ja jopa melko selkeät kasausohjeet. Ihan niks-naks-halki-poikki-pinoon tämän kasaaminen ei onnistu, mutta hyvät haasteethan tekevät elämästä elämisen arvoista. Mitä moottoriin tulee, tämä on muovista kasattava näköismoottori, joka ei siis toimi aidolla bensalla, vaan ihan aidoilla paristoilla. Autenttisuutta lisää kuitenkin oliiviöljy, jota tulee kaataa moottorin sisuksiin. Lisäksi, moottorin starttaamisesta kuuluu ääni.

Tuoteinfo

  • Koko: 42 x 30 x 11 cm
  • Yli 100 osaa
  • Paketti sis. kaiken tarvittavan, paitsi 2x AA-paristoja ja oliiviöljyä

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi