logo.png

Paholaisen Nallekarkit

9,90 €

Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nämä nallekarkit eivät ole tavallisia nallekarkkeja, nimittäin nämä ovat suoraan tulisimmasta painajaisestasi. Jos et saa normaaleista nallekarkeista enää samoja kicksejä kuin ennen, vaihda tuhat astetta tujumpaan nallekarkkiin ja kokeile tätä Habanero Chilillä tuunattua lakritsinmakuista karkkia, joka saa sinut varmasti hyppimään seinille.

Polttaa, polttaa!

Tuoteinfo

  • Koko: 250 g
  • Ainekset: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, gelatiini, sitrushappo, habanero chili,hedelmätiiviste (Greippi, Omena, Aprikoosit), makeutusaineita, kasvisöljy, mehiläisvaha
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi