logo.png

Parisuhderiippumatto laskuvarjokankaasta

49,90 €


Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mistä hyvä parisuhde koostuu? Luottamuksesta. Milloin parisuhde on parhaillaan? Kun molemmat osapuolet nukkuvat.

Näistä seikoista johtuen juuri tämä riippumatto on parisuhteen unelma. Miehen kun tulee se asentaa ja sitten nainen luottaa asentamiseen ja itse riippumattoon. Näin syntyy luottamus. Mitä sitten nukkumiseen tulee, tässä riippumatossa tuntee olonsa leijuvaksi ja uni tulee silmään kirjaimellisesti silmän räpäyksessä.

Laskuvarjokangas on mahdottoman miellyttävän tuntuista. Tätä riippumattoa on testattu vuosien ajan Aasianmaiden kosteissa ja kuumissa ilmastoissa - hyvällä menestyksellä tietenkin! Riippumatto on helppo kuljettaa mukana ja ottaa käyttöön. Käyttöön tarvitset vain pari riittävän lähellä toisiaan olevaa puuta ja sitten kiedot niiden ympäri narun (ei mukana). Riippumaton kärjissä on todella hyvät koukut, joilla saat helposti ripustettua riippumaton roikkumaan köysistä. Naisille siis tiedoksi, että poropeukalokin osaa tämän riippumaton asentaa ja tämä riippumatto kestää.

Riippumatto laskuvarjokankaasta on retkeilijän ja tosilööbaajan unelmapeti - se antaa maksimimakoilunautinnon minimiroudauksella (koko pakattuna 24 x 21 x 10 cm ja paino vain 600g).

Tuoteinfo

  • Koko (avattuna): 320 x 220 cm
  • Materiaali: laskuvarjokangas
  • Kesto: 180 kg
  • Takuu 2 vuotta
  • Brändi: Ticket to the Moon
  • Väri: Tummanpunainen

Asiakkaiden suusta