logo.png

Patriot single värikuula-ase

29,90 €

(norm. 34,90 €)
Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Värikuula-aseet ovat päivän selviä Mulletoi! -tuotteita. Ne kun suorastaan kuumottavat pyssyä kädessä pitävää henkilöä vetämään liipaisimesta. Tähän asti värikuula-aseet ovat kuitenkin olleet kalliita ja melko hankalasti käytettäviä kaasusäiliöineen (kaasu on aina loppu). Nyt saatavilla on ihan jokapojan jousella toimivana värikuula-ase!

Tällä aseella ammutaan herrasmiesmäisesti lataa-laukaise -menetelmällä eli sarjatuli ei siis onnistu. Ase ei tarvitse Co2-kaasua tai paristoja. Ase ladataan vetämällä sen päällä olevasta vivusta. Värikuula menee piippuun automaattisesti aseeseen kiinnitetystä värikuulatuubista. Tuubiin mahtuu 10 värikuulaa. Värikuula lentää piipusta yli 50 metriä. Värikuulat ovat täysin vesiliukoisia ja myrkyttömiä.

Nyt värikuula-aseen hankinta ei tyhjennä koko säästöporsasta eikä kaasun loppumisesta tarvitse murehtia. Patriot single -värikuula-ase on helppo käyttää.

Kuuliksi tähän käyvät 0.50 kaliberin (cal) värikuulat. Löydät niitä myyviä kauppoja vaikka googlaamallaVideoklipissä ammutaan toimistohuoneemme seinässä olevaan maalitauluun. Ensimmäinen kuula ei hajoa maalitauluun, vaan se kimpoaa huoneen toiseen seinään ja hajoaa siihen. Ampuja pääsi siivoamaan...onneksi väriläiskät ovat vesiliukoisia.

Tuoteinfo

  • Koko: 28 x 16 cm
  • Materiaali: muovi
  • Paketti sis.: aseen, 10 värikuulaa, 1 x värikuulalipas, suojalasit ja maalitaulu
  • Ei alle 16-vuotiaille


Huom! Tätä värikuula-asetta voi käyttää värikuulasotapelin pelaamiseen, mutta paketin mukana ei tule riittäviä suojavarusteita. Värikuulasotapelin pelaamiseen tarvitset koko pään peittävän suojamaskin.

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja