logo.png

Pienet ostoskärryt

22,90 €

(norm. 34,90 €)
Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mikä kuvassa on vikana? Godzilla, jolla on todella suuret ostoskärryt vai pienet ostoskärryt ja pieni Godzilla? Viinipullo on aidon kokoinen, joten kyllä nyt taitaa olla niin, että ostoskärryt ovat todellakin pienet.

Mini on paljon pienempi kuin pieni. Pieni on taas selvästi pienempi kuin tavallinen koko. Kaikki tietävät tavalliset markettien ostoskärryt, joten niitä emme myy. Mutta ihan toinen juttu onkin sitten nämä pienet ostoskärryt, joiden koko on... pieni. Mitä näillä tekee? Tylsä kysymys. Oikein kysyttynä: "Mitä näillä ei tee?!" Näillä voi esim. koristaa kotia tai laittaa vaikka juotavaa koriin ja huristella pehmogodzillan kassa pitkin ja poikin.

Kärryt ovat kuten aidot: pyörät pyörivät ja jopa lastenistuin aukeaa. Osta kaksi (tai useampia!) ja kasaa ne kotiisi kuten marketeissa konsanaan. Ihanaa!

Tuoteinfo

  • Koko: 35 x 30 x 25 cm
  • Materiaali: metalli
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi