logo.png

Pikselikello

18,90 €

(norm. 21,90 €)
Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Toiset meistä tietävät, mitä pikselit ovat. Jos kuulut heihin jotka eivät tiedä pikseleistä mitään, siirry seuraavaan tuotteeseen. Tämä tuote ei vaan yksinkertaisesti avaudu sinulle. Tai no... ainahan voi yrittää! Täältä pesee sepostusta:

Pikselikellon ideana on esittää tosimaailman esine, kello, pikselitekniikalla toteutettuna. Toisin sanoen, muoto perustuu "laatikoista", joiden koko on rajoitettu. Tämän takia pyöreä muoto on mahdotonta toteuttaa täysin pyöreästi. Jaa-a. Menikö jo yli hilseen? Yritäpä rakentaa laatikoista ympyrä siten, että laatikon sivut tai päädyt ovat toisissaan kiinni.

No niin, nyt on pikselimaailma selvillä. Sitten ise kelloon: Se on hieno!

Tuoteinfo

  • Koko: 30 x 29 x 41 cm
  • Tarvitsee 1 x AA-pariston (ei si. hintaan)

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi