logo.png

Polkupyörän pesusetti

9,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Tämä tuote on jokaisen himofillaroijan unelmalahja. Polkupyöräthän ovat tunnetusti varsinkin uusina mukavan kiiltäviä ja uudenkarheita, mutta yksikin mutalätäkkö ja hieno polkupyörä on jo ihan schaissen peitossa näin saksalaisittain. Polkupyörähän on joskus kalliskin sijoitus ja jos autollekin löytyy jo omat pesuvälineet niin miksei sitten pyörällekin? Tällä setillä onnistuu polkupyörän pesuhommat helposti. pakettiin sisältyy 3 erilaista harjaa joilla kaikkien polkupyörän osien kuten jarrujen, rattaiden ja rungon puhdistus onnistuu helpommin ja nopeammin kuin kissaa ehdit sanoa.
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi