logo.png

Pomppivat superpallot

6,90 €

(norm. 9,90 €)
Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kaikista yksinkertaisimmat pelit ja lelut ovat niitä parhaimpia. Mieti vaikka Ristinollaa, Tetristä tai Angry birdsiä. Kun pelin opetteluun ei mene päiviä, on se helppo opettaa myös kaverille ja hauskan voi jakaa useamman ihmisen kesken nopeasti. Tosin, jos olet vankkumaton ihmisvihaaja, tämä peli sopii myös omaa rauhaa rakastavalle.

Pomppivan superpallon kanssa yletyt korkeisiinkin paikkoihin. Kokeile kimmottaa palloa eri tavoilla ja eri materiaaleista kohti ennalta päätettyä maalia - tai ärsytä sillä kanssaolijoita. Kosmisissa väreissä oleva pallo koukuttaa niin, ettet malta jättää sitä yksin.

Tuoteinfo

  • Pakkaus sisältää: 4 kpl palloja
  • Pakkauksen koko: 130 x 60 x 40 mm
  • Materiaali: kumi
  • Brändi: Angry Birds
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi