logo.png

Ponteva potkurihattu (2 kpl)

15,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Isiä, poikia, pappoja ja muita vintiöitä yhdistää ainakin yksi tekijä: potkurihattu. Tämä ehkä jopa jonnekin kirjattu fakta perustuu siihen yksinkertaisen aitoon tosiseikkaan, että miehet (pojat) tykkäävät potkureista. Ja päässä oleva potkuri lisää poikien pontevaa meininkiä ja siksi potkurihattu on käsite, joka ei ikinä katoa. Varmasti ei katoa. Ihan takuulla pysyy. On Ikuinen.

Mulletoi.comin Ponteva potkurihattu on paras. Siinä on iso ja hyvin pyörivä potkuri. Hattu on aerodynaamisesti oikein suunniteltu (estää hiuksien pääsyn potkuriin) ja hatun saa kuuppaan kiinni leuan alle vedettävällä kuminauhalla. Jos potkuri pyörisikin vähän kovempaa, niin ei lähde hattu lentoon. Loistavaa on myös se, että että hattuja saa sekä isä että poika. Hattuja kun tulee paketissa kaksi kappaletta.

Tuoteinfo

  • Koko: yksi koko, sopii kaikille, halkaisija 17 cm
  • Materiaali: muovi (potkuri) ja huopa
  • Hinta sis. kaksi potkurihattua

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi