logo.png

Possuasu

39,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Erään laulun mukaan olemme kaikki äidin porsaita. Kyllä, juuri sinä ja tietenkin myös minä. Eikä omena taaskaan ole kauas puusta pudonnut tämän laulun kohdalla, sillä välillä meininki on suorastaan silkkaa sikailua. Pysytään kuitenkin vielä porsastelussa ja jatketaan siihen liittyvällä ehdottomalla lisukkeella, jota ilman possumeininki on täysin lällärikamaa. Hyvät porsaat ja muut siat, Possuasu on saatavilla!

Tämä possuasu on ihastuttavan pörröinen. Asu on kokohaalari ja siinä on huppu, joka on possun pään muotoinen. Nyt voit päästää sisäisen "sikasi" irti ja rymytä oikein olan takaa. Vaihtoehtoisesti voit toki olla lutuinen possu, joka kerää kaikki parhaat "mammat" ympärillesi. Tyyli on vapaa.

Tuoteinfo

  • Koko: yksi koko, sopii 165-190 cm pitkille
  • Materiaali: 100% polyester

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi