logo.png

Pro-suojalasit

12,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mistä remonttimiehen tunnistaa? Ei työhaalareista, ei akkuporakoneesta, ei turhista myöhästelystä ja selityksistä. Remonttimiehen tunnista suojalaseista. Joku nimittäin keksi, että suojalasien pitää näyttää ihan urpoilta. Sellaisilta kekkoslaseilta ilman mitään muotoilullista särmää. Lisäksi, tämä sama "joku" päättä tehdä laseista niin huonosti istuvia, että ne menevät huuruun heti ja painavat nenän kurtulle.

Onneksi elämässä voi tehdä valintoja. Voit ostaa huonot suojalasit tai sitten nämä pro-luokat suojalasit, jotka ovat kuin suoraan pariisin muotikaduilta nykäistyt. Lisäksi nämä istuvat hyvin ja ovat mukavat. Sininen kehys ja kirkas linssi. Irroitettava pehmuste. Pehmeä nenäsilta.

Tuoteinfo

  • Koko: yksi koko, sopii kaikille
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi