logo.png

Propaganda Swan-keittiöliina

7,90 €

Varastotilanne
11 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Olit sitten Michelin-tähtien arvoinen kokki tai sitten ihan vaan perus mikroaaltouunikokkailija, keittiössä kädet menee sottaan ja silloin tarvitaan keittiöliinaa. Entisestä t-paidasta tehdyssä keittiörätissä ei tietenkään ole mitään vikaa, mutta joidenkin esteettistä silmää sellainen saattaa ärsyttää. Ne joille esteettisyys on se juttu, on tarjolla siro, kaunis ja käytännöllinen Swan-keittiöliina.

Swanin saa helposti kiinnitettyä seinään. Mukana tulee kaksipuolista teippiä ja ruuvit. Ruuveja ei tarvita, mikäli Swan kiinnitetään sileälle pinnalle. Swan koostuu seinäkiinnikkeestä, irrotettavasta ja pestävästä liinasta sekä liinan kädensijasta.

Jotta tämä kaunis keittiöliina saisi vielä enemmän syvyyttä, kerromme pienen tarinan tuotteeseen liittyen:

'Kauan kauan sitten eksoottisessa maassa kaukana täältä eli ihastuttava ballerina nimeltä Swan. Hän rakasti tanssien siivoamista kodissaan yli kaiken. Hänellä oli kuitenkin toive löytää urhea prinssi vierelleen siivoamaan ja tanssimaan. Eräänä päivänä hän totesi kaiken olevan kohdallaan.' Jos tarkemmin katsot tuotekuvia, voit huomata kuinka Swanin teline muodostaa prinssin hahmon, joka ikäänkuin halaa Swania. Nyt on neiti Swanin unelma toteutunut!

Tuoteinfo

  • Koko: 27 x 6 x 5 cm
  • Materiaalit: muovi ja kangas
  • Kankaan sai irti ja sen voi pestä
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta