logo.png

Pulltap's viinipullonavaaja korkkiruuvi Silver, lahjapakattu

25,90 €

Varastotilanne
Tilaustuote
Toimitusaika
3-4 arkipäivää
1 kpl

Pulltapsin kaksivaiheisen nostotuen ansiosta spiraalin nostovoima ohjautuu suoraan ylös. Pulltaps ei ohjaa korkkia sivuun kuten tavalliset tarjoilijan avaajat, vaan tiukkakin korkki nousee pullosta suoraan, ehjänä ja kevyesti.

Itse spiraali, korkkiruuvin ydin, on huippuluokkaa: teflonoitu, erikoisteräksinen, notkumaton, viisikierteinen spiraali. Se kiertyy korkkiin kevyesti ja suoraan eikä riko korkkia kuten poramaiset ruuvit.

Pienikokoista avaajaa on mukava käsitellä, ja kun mukana on vielä kalvoleikkuri ja kruunukorkin avaaja, saa parempaa kokonaisuutta etsiä. Pulltap'sin paras ulkonainen tuntomerkki on ergonomisesti ja samalla kauniisti muotoiltu loivan S:n muotoinen kahvaprofiili.

Espanjalainen PULLTEX, S.L. perustettiin vuonna 1985. Pulltexin tunntuimman tuotteen, Pulltap's-korkkiruuvin, kehittäjä Ramon Brucart, tuli yhtiön palvelukseen 1994. Muutamassa vuodessa kansainvälisesti patentoitu Pulltap's kohosi yhdeksi maailman tunnetuimmista korkkiruuveista. Korkean laatunsa vuoksi se on erityisesti ravintola-alan ammattilaisten suosiossa. Pulltap's tarjoilijan avaaja on voittanut myös Kuningaskuluttajan avaajatestin.

Nykyään raikkaaseen viininystävien sarjaan kuuluu korkkiruuvien Pulltap's-avaajan lisäksi monia muita viinin käsittelyyn ja nauttimiseen liittyviä tuotteita.

Tuoteinfo

  • Materiaali: Erikoisteräs
  • Väri: Silver
  • Valmistaja: Pulltaps
  • Pakkaus: Lahjapakattu
  • Brändi: Pulltex