logo.png

Punahilkan isoäiti

59,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ärrimörri! Tämä "susijengin" isoäiti herättää tunteita. Kauhunsekaisia tunteita. Kuvakin on jo niin uskomaton, että pakkohan tässä on nauraa: Ha-ha-ha-haa! Paljonkohan kyseinen kuvaaja veloittikaan tuosta kuvasta? Ehkä siinä haettiin jotain taiteellista impressionaalista vaikutusta... No, oli miten oli, tämä asu on silti hyvä. Ajatelle kuva ilman tuota naamaa.

Tuoteinfo

  • 6-osainen täydellinen setti: 2 x kenkäpäälliset, 2 x susikädet (valmistettu pehmeästä tekoturkiksesta), huppu, jossa korvat ja isoäiti-yöpaita, jossa suden häntä
  • Koko: yksi koko
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi