logo.png

Radio-ohjattava minihelikopteri

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tämä on helppo ja hyvä. Ei ole liikaa tikkuja mitä vääntää, mutta lentää silti hyvin. Pienuuden (17 cm), keveyden (20g) ja huippusuunnittelun takia tämä radio-ohjattava minihelikopteri kestää, kestää ja kestää mitä hurjimmatkin tonttiin ajamiset. Kopteria ohjataan paketin mukana tulevalla ohjaimella, jossa on kaksi kontrollointitikkua. Toisella kontrolloidaan kaasua (kopteri nousee tai laskee) ja toisella ohjataan kopterin kulkusuuntaa (oikealla tai vasemmalle). Kopteri lentää siis automaattisesti hiljakseen eteenpäin. Sinun tehtäväksesi jää ohjata lennon kulkusuuntaa sekä säädellä lentokorkeutta.

Minihelikopterissa on luonnollisesti mikroakku, joka ladataan ohjaimesta saatavalla virralla. Lataamiseen menee 10-20 minuuttia ja täydellä latingilla kopterilla voi lennellä noin 5-6 minuuttia. Kopterin ohjaimessa on säätönappulat, joilla voidaan vaikuttaa kopterin perän kontrolloitavuuteen. Paketista otettu kopteri saattaakin aluksi lentää voimakkaasti pyörien, mutta ohjaimen säätönapeilla pyöriminen saadaan kuriin ja lento muuttuu vakaaksi. Toki lentokokemuksella on myös vaikutusta lentämisen sujuvuuteen. Haluamme kuitenkin painottaa, että kopteria on ehdottomasti helppo lennättää. Muutama lentokerta saattaa kuitenkin alkuun kulua ennen kuin oppii tekemään riittävän pieniä ja lyhyitä ohjausliikkeitä ohjaimen ohjaintikuilla.

Mikrohelikopterin lentonopeuteen eteenpäin voi vaikuttaa siten, että teippaa esim. klemmarin kopterin nokkaan. Tämän ansiosta kopteri kallistuu lentäessään hieman enemmän eteenpäin ja tästä seuraa suurempi lentonopeus eteenpäin sekä vakaampi lento.Paketin mukana tulee kaksi pientä metallilevyä, joissa on teippiä toisella puolella.

Radio-ohjattava minihelikopteri ei vaadi paljon tilaa lennättämiseen ja sen takia sitä voikin lennättää esim. sohvalta käsin.

Tuoteinfo

  • Koko: 17 cm
  • Tarvitsee 6 x AA-paristoja (ei mukana)
  • Helikopterissa on integroitu akku, joka ladataan ohjaimella