logo.png

Radio-ohjattavat Ilmatyynyalukset (3 kpl)

69,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-3 arkipäivää
1 kpl

Ilmantyynyalus on mahdottoman hieno asia. Se on vähä niin kuin veneen ja auton yhdistelmä. Lisäksi siinä on vielä potkuri, joka on lainattu taas lentokoneesta. Ilmatyynyaluksen keksineelle iso kumarrus kaikkien miesten ja muiden tekniikkahenkilöiden puolesta. Toki kumartaminen on kaunista ja kilttiä, mutta tekeminen ratkaisee. Siksi päätimmekin hankkia radio-ohjattavia ilmatyynyaluksia. Ja tarjoamme niitä nyt oikein kunnon paketissa!

Hinta sisältää siis mahdottomat kolme kappaletta näitä ilmatyynyaluksia. Alukset toimivat eri taajuuksilla, joten niillä voi ajaa yhtäaikaa. Yhtäaikaa on yhtäkuin armottomia kilpailuja, ryhmäkaahailua ja muuta ilmatyynyalussinkoilua.

Aluksia ohjataan mukana tulevalla ohjaimella ja huippua on se, että nämä minikokoiset alukset ovat ihan oikeasti ilmatyynyaluksia. Aluksen alla on pieni potkuri, joka saa aluksen ilmapatjan täyttymään ja näin kitka pienenee. Sitten aluksen takapotkuri tuuppaa alusta eteenpäin oikein mojovaa vauhtia. Aluksessa on integroitu miniakku, joka ladataan suoraan ohjaimesta.

Tuoteinfo

  • Koko: 11 x 8 cm
  • Hinta sis. 3 ilmatyynyalusta ja 3 ohjainta
  • Toimii 4 x AA-paristoilla (per alus, paristot ei mukana)
  • Paristot: 4 x AA-paristot, Ei sisällä paristoja

Asiakkaiden suusta