logo.png

Radio-ohjattavat taistelutankit

64,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Maalaiva eli panssarivaunu eli tankki on teleketjuilla kulkeva vahvasti panssaroitu sotakone, joka on yleensä varustettu tykillä. Mulletoi.comin radio-ohjattava tankki ei ole vahvasti panssaroitu, mutta se kulkee telaketjuilla, sillä voi sotia paketin mukana tulevan toisen tankin kanssa ja siitä on toimiva tykki! Selvää on se, että vain toinen panssarivaunu selviää voittajana.

Paketti siis sisältää 2 tankkia ja 2 ohjainta. Tankkeja voi ajaa yksin tai kaksi yhtäaikaa. Ohjattavanasi on liikuteltava tankki sekä siinä oleva tykkitorni, jonka aseistukseen kuuluu IR-säteitä (infrapuna) ampuva mörssäri ja konepistooli. Jos tankkisi saa osuman, se alkaa nykiä äänekkäästi. Muutamaan sekuntiin vastustajasi ei pysty ampumaan sinua. Tämä siksi, että sinulla on mahdollisuus paeta ja ryhtyä vastaiskuun. Tankin katolla olevat merkkivalot kertovat kuinka monta osumaa olet saanut. Neljä osumaa ja olet pelistä pois.

Tämä on radio-ohjattavien taistelupelien ykkönen. Niin hauskaa ja jännää, että housut repeävät. Tämä on fakta, sillä näin kävi toimistomme ottelussa.

Tuoteinfo

  • Koko: 22x6,5x7 cm
  • Paketti sis.: 2 x tankki, 2 x ohjain ja tarvittavat paristot
  • Taajuudet: 27 & 40 MHz
  • Ohjaus: eteen, taakse, vasemmalle, oikealle
  • Liikuteltava tykkitorni ja osumailmaisin

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi