logo.png

Relax Ally lepopanta

29,00 €

(norm. 39,00 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Keisarit ja muut tuohipäälliköt eivät tiedä millaista matkustaminen istuma-asennossa on. Ei, sillä he matkustavat ykkösluokassa ja pötköttävät siellä "ginitoniineja" siemaillen. Me kaikki muut ähisemme "karjatilassa" ja yritämme nukkua asennossa, jossa ei voi nukkua. Ongelmana ei niinkään ole pystyasento, vaan se että pää ei pysy paikoillaan. Jos pään saisi pidettyä paikoillaan, nukkuminen voisi jopa onnistua. Tästä se idea sitten syntyikin...

Relax Ally on suomalainen innovaatio. Innovaatio syntyi Aalto Yliopoiston Protomo hankkeen yhteydessä Espoon Otaniemessä. Idean isä on yhtiön kehitysjohtaja Tapio Suomi. Hyvä Tapio! Hyvä Suomi!

Mikä tämä ihmeen Ally nyt sitten on? Se on lepopanta, joka pitää pääsi paikoillaan ja silmäsi kiinni. Relax Ally pitää pään mukavasti paikallaan, ja estää näin pään nuokkumisen ja ylävartalon kaatumisen eteen tai sivulle, vaikka matkustaja olisi syvässä unessa. Ergonominen asento sallii lihasten rentoutua ja siten vältytään mm. myöhemmiltä niska- ja hartiakivuilta. Lepopanta on turvallinen; se irtoaa tarvittaessa reippaasti nykäisemällä.

Tuoteinfo

  • Ei alle 36 kg painoisille / 125 cm pituisille henkilöille
  • Tuote on valmistettu kierrätettävästä materiaalista ja se voidaan pestä konepesussa 30° C asteessa (86°F)
  • Takuu: Tuotteella on maailmanlaajuinen yhden vuoden takuu