logo.png

Rengas täyteen! ihmepaikkausaine

8,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

On olemassa eräitä nykymaailman kiistattomia faktoja, joita eivät edes itämaanihmefakiirit kiistä. Eräs näistä on seuraava: Useimmissa autossa on neljä pyörää. Jos joku näistä pyöristä puhkeaa, ajaminen hyytyy ja matkanteko katkeaa.

Mulletoi.com ei kiistä hyväksi havaittuja faktoja, vaan ratkaisee faktojen lopputuloksena syntyvät mahdolliset ongelmatilanteet. Tässä tapauksessa kysymyksessä on ongelma nimeltä tyhjä rengas. Eräässä laulussa tyhjä kumi paikataan purukumilla, jotkut vaihtavat koko renkaan ja toiset taas siirtävät peukalon keskelle kämmentä ja soittavat hätäapunumeroihin.

Pidetään purkka suussa, jätetään hätäpuhelut soittamatta ja unohdetaan renkaan vaihtaminen. Nyt rikkinäinen rengas nimittäin korjataan Rengas täyteen! - ihmepaikkausaineella. Aivan, liitä paikkausaineen suutin renkaan suuttimeen ja paina napista. Apinakin sen osaa eikä edes kädet mene likaiseksi. Paikkausaine täyttää tyhjentyneen renkaan ja voit ajaa sitten autollasi huoltamoon. Normaalirenkaisiin riittää yksi pakkaus, isoihin renkaisiin tarvitaan kaksi pakkausta.

Ehdoton hankinta autoihin, joissa ei ole vararengasta.

Tuoteinfo

  • Purkin koko: 22 x 5 cm
  • Yksi purkki riittää tavalliseen renkaaseen (175/70 R14))
  • Mukana tulee selkeät suomenkieliset käyttöohjeet

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi