logo.png

Sääasema deluxe (Pakkaus vioittunut)

79,00 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Huom! Tämä tuote myydään halvemmalla, sillä sen paketti on rikki. Tuote on muuten täysin ehjä.

Onko ulkona kuuma vai kylmä ja paistaako siellä aurinko vai sataako? Ja miten on sisälämpötilan laita. Pitääkö laittaa lisää tehoa lämpöpattereihin ja onko huoneilmakosteus kohdillaan?

Miten ihminen voisi elää ilman vastauksia näihin peruselämänlaatua koskeviin kysymyksiin. Eikä vastauksia saa etanoilta tai muilta sammakkoennustajilta. Eksaktia dataa kannattaa katsoa langattomasta Sääasema deluxesta, sillä se on oikeassa ja kertoo kaiken tarvittavan sisä- sekä ulkoilmasta ja vielä paljon muutakin!

Sääasema deluxe on muotoilultaan kaunis kuin koru. Tästä johtuen perheen kauniimpi osapuoli ei suutu, vaikka kyseinen laite saapuisikin ikkunalaudalle, eteisen pöydälle tai vaikka olohuoneeseen. Eikä muotoilu suinkaan ole tämän laitteen ainoa valtti, sillä tässä sääasema sisältää paljon hienoja ominaisuuksia. On aika, päivämäärä, kuunvaihe, ulko/sisäilman lämpötila, sisäilman kosteus, graafisesti esitetty säätila (pilvinen aurinkoinen, jne.), herätystoiminto ja tietenkin se langaton ulkolämpötilasensori joka toimii peräti kymmenien metrien etäisyydeltä.

Sitten vielä loppuhuipennukseen: Sääasema deluxea voi käyttää digitaalisena kuvakehyksenä! Laitteessa on 800 x 600 TFT-näyttö, johon voit laittaa pyörimään omat valokuvasi. Laite ymmärtää muistikortit ja USB-tikut. Sääasema deluxea käytetään kuninkaallisesti tietenkin kaukosäätimellä tai vaihtoehtoisesti laitteen takana olevia nappeja painamalla.

Nyt asunnon sisällä ja sen ulkopuolella vallitsevat ilmanlaatua koskevat tiedot esille ja uusimmat kuvat siinä samalla - hanki Sääasema deluxe.

Tuoteinfo

  • Koko: 19 x 16 x 7,9 cm
  • Toimii verkkovirralla
  • Langaton sääsensori
  • TFT -näyttö (20.3 cm)
  • Resoluutio: 800 x 600 pixeliä
  • Kertoo ulko- ja sisälämpötilan, kosteuden, sääennusteen
  • Kalenteritoiminto herätyskellolla
  • Valokuva slideshow
  • USB 2.0, 3in1 kortinlukija (SD / MMC / MS)
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin