logo.png

Sääasema säätytöllä

49,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Jos toimit kuten mulletoi.comin toimistotiimi ja pukeudut sen mukaan, miten muut ulkona liikkuvat ihmiset pukeutuvat - suosittelemme toimintatapojen muutosta. Suomen jatkuvasti sekoilevan säätilanteen vuoksi, ihmisetkin sekoilevat pukeutumisensa kanssa. Jos aamulla katsahdat ikkunasta ulos ja näet ihmisiä sekä bikineihin että toppatakkeihin varustautuneena, niin mihin sinä sitten pukeudut? Kompromissiin vai molempiin vaihtoehtoihin? Michelinin ukolta voi näyttää talvellakin.

Sääasema säätytöllä näyttää sinulle juuri oikean tavan pukeutua ulkosalle. Säätyttö riisuu ja pukee vallitsevan lämpötilan mukaan. Ota siis mallia! Tietty, jos bikinit ei oo just sun juttu, niin sitten voi käyttää ihan maalaisjärjeä sallitusti. Sääasema näyttää sisä- ja ulkolämpötilat. Aseman mukana tulee myös tuki pöydälle asettamista varten. Säätytöllä on viisi eri pukeutumistyyliä eri säiden mukaan - eli toppahousut löytyy myös päälle tarvittaessa.

Tuoteinfo

  • Mitat: n. 7.6 x 3.8 x 15.2 cm
  • Paristot: 2 x AA (ei sisälly pakettiin)

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi