logo.png

Sagaform Keittiön puhtaanapitoasema

33,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Keittiö on kodin keskipiste. Jos keittiössä ei kokata, niin ainakin siellä prosessoidaan likaiset astiat. Niitä syntyy väkisinkin, vaikka ei kokkaisi yhtään mitään. Mulletoi.comin keittiöspesialisti tietää, että lika on pahasta koska se on sottaa. Sotta vaatii puhdistusta ja ison sotan ehkäiseminen vaatii säännöllistä puhdistamista. Säännöllinen puhdistaminen vaatii puhdistusvälineet ja säännöllisen puhdistamisen välineet taas vakiopaikan, jotta niihin pääsee käsiksi säännöllisesti. Aina ei ole keittiökaapissa tilaa ja sen takia pesuaine, -harja ja -rätti saattavat ajautua pitkällekin toisistaan ja silloin on sottauhka käsin kosketeltavissa. Tässä vaiheessa on syytä lakata pelottelemasta kauhukuvilla sottakeittiöstä ja esitellä sottauhan paras ehkäisy: Keittiön puhtaanapitoasema.

Keittiön puhtaanapitoasema on kauniisti muotoiltu keraaminen astia, jonka sisälle saa pesuainepullon, harjan ja rätin roikkumaan aseman sivuun. Asema varmistaa, että puhtaanapitovälineet pysyvät yhdessä paikassa ja täten ne ovat aina valmiit sotaan sottaa vastaan. Puhtaanapitoaseman suunnittelusta vastaavat suomen toisen virallisen kielen alkuperäismaan fiinit suunnittelijat - toppen!

Ei enää pesuaine, -liina, tai -harja hukassa, sillä nyt niille löytyy yhteinen säilytysasema - Keittiön puhtaanapitoasema.

Tuoteinfo

  • Koko: 23 x 15 cm
  • Materiaalit: keramiikka ja ruostumaton teräs
  • Valmistaja: Sagaform
  • Brändi: Sagaform

Asiakkaiden suusta